کد خبر:17634
پ

امتحانات پایان ترم، سامانه‌ای تحت عنوان سامانه فرادید را با همکاری مرکز انفورماتیک دانشکده راه‌اندازی شده است که سامانه‌ای تخصصی برای امتحانات می باشد.

به گزارش روزانه نیوز و به نقل از دکتر حجت‌الله عباس زاده  بر اساس طرح آموزشی ریفورم آزمون هر دستگاه و ارگان بدن، پس از اتمام آموزش آن بخش در طول ترم برگزار می‌شود و برای استیجرها هم با پایان هر بخش با هماهنگی اداره آموزش و مدیر گروه، زمان امتحان مشخصی تعیین شده و از طریق سامانه مجازی آزمون، برگزار خواهد شد، در همین راستا امتحانات پایان ترم نیز در بهمن ماه صورت می‌گیرد.

مسئول آموزش مجازی دانشکده پزشکی علوم پزشکی شهید بهشتی درخصوص برگزاری امتحانات مجازی خاطرنشان کرد: در مبحث امتحانات، یک سری پیش آزمون در سامانه نوید تعریف شده بود که اساتید می توانستند برای امتحانات میان ترم از آنها استفاده کنند . برای امتحانات پایان ترم، سامانه‌ای تحت عنوان سامانه فرادید را با همکاری مرکز انفورماتیک دانشکده راه‌اندازی کردیم که سامانه‌ای تخصصی برای امتحانات است و برای درک و تفهیم بیشتر، فایل ویدیویی تهیه شد و طی آن دانشجویان و اساتید می‌توانستند فضای فرادید را ببینند و برای امتحانات نهایی از آن استفاده کنند.

وی افزود: یک سری امتحانات آزمایشی را قبل از آغاز امتحانات نهایی دانشجویان در سامانه فرادید تعریف کردیم که دانشجویان می‌توانند قبل از شروع امتحانات اصلی، خود را تست کنند و با فضای سامانه و چگونگی برگزاری امتحانات آشنا شوند. علاوه بر این برای سامانه فرادید پشتیبان در نظر گرفته شد که در زمان برگزاری امتحانات موارد یا اتفاقاتی که احتیاج بود استاد یا دانشجو همان موقع در جریان آن قرار گیرد را اطلاع دهد و محل پشتیبانی در مرکز انفورماتیک دانشکده پزشکی است.

دکتر عباس‌زاده گفت: اساتید به صورت ماهانه و ترم به ترم فایل‌های درسی را آپدیت می‌کنند و بهترین اتفاقی که در حال حاضر در مورد آموزش مجازی صورت گرفته این است که اطلاع رسانی لازم برای این نوع آموزش انجام شده و روز به روز پیشرفته‌تر خواهد شد و پیش بینی می‌شود در ترم پیش رو خدمات مناسب‌تری در حوزه ارزشیابی آموزش ارائه شود.

وی با بیان اینکه ترم تحصیلی نودانشجویان از آبان شروع شده است، گفت: تمام مراحل پیش ثبت‌نام و ثبت نام به صورت اینترنتی انجام شده و از آنجا که کلیه دروس ترم اول به صورت علوم پایه است، کلیه دروس در سامانه نوید وارد شده و در اختیار دانشجویان قرار دارد.

مسئول آموزش مجازی دانشکده پزشکی علوم پزشکی شهید بهشتی یکی از مشکلات دانشجویان در آموزش مجازی را عدم آشنایی کامل با سامانه و به دنبال آن عدم دسترسی دانشجویان به اینترنت و کلاس‌های آنلاین عنوان کرد و گفت: برای رفع این مشکل راهکارهایی در نظر گرفته شده، به عنوان نمونه تسهیلاتی برای حضور دانشجویانی که به اینترنت و سایر امکانات دسترسی نداشتند، با رعایت پروتکل‌ها در دانشکده فراهم شد، همچنین در زمان امتحانات اگر مشکل قطعی اینترنت برای دانشجویان ایجاد می‌شد، با بررسی مشکل، فرصت مجدد در امتحان برای فرد درنظر گرفته می‌شد تا به دلیل قطعی اینترنت و مشکلاتی از این قبیل در تحصیل دانشجو اخلالی ایجاد نشود.

وی همچنین در رابطه با عدم دسترسی برخی دانشجویان به خصوص دانشجویان جدیدالورود به امکانات آموزش مجازی از قبیل کامپیوتر، لپ تاپ یا اینترنت، اظهار کرد: تعاملی با وزارت ارتباطات انجام شده و سهم مشخصی از اینترنت به اساتید اختصاص داده شده تا بتوانند فایل‌های خود را در سامانه بارگذاری کنند، احتمالا این سهم برای دانشجویان نیز در نظر گرفته شده است. البته طبق روال ترم گذشته اگر دانشجویی به امکانات دسترسی نداشته باشد، امکان استفاده از امکانات با رعایت کامل پروتکل ها در دانشکده فراهم شده است./ایسنا

 

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید