کد خبر:8953
پ

ملی‌پوش آب‌های آرام گفت: دیدگاه وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک به این رشته باید متفاوت باشد و قایقرانی را به عنوان یک رشته پر‌مدال بپذیرد تا این رشته به روزهای اوج برگردد.

به گزارش روزانه نیوز، امین بوداغی، ملی‌پوش رشته آب‌های آرام ایران در خصوص شرایط تمریناتش اظهار داشت: 24 اسفند ماه ما متوجه شدیم که به دلیل شیوع کرونا مسابقه انتخابی المپیک در اول فروردین لغو شده و عملا مسابقات کسب سهمیه را از دست دادیم و برگزاری آن به سال بعد موکول شد. هفته‌های اول شوکه بودیم‌ اما کم‌کم با رعایت پروتکل‌ها به تمرینات بازگشتیم.

ملی‌پوش آب‌های آرام ایران در ادامه افزود: برخی از تمرینات در منزل بود و فدراسیون یکسری دستگاه شبیه‌ساز را در اختیارمان قرار داد تا تمرینات انجام شود و عقب نیفتیم. قایقرانی در فضای باز و تک نفره انجام می‌شود و مانند رشته‌های رزمی و کشتی، بچه‌ها درگیر نیستند و همیشه با هم فاصله داریم به همین دلیل بعد از باز شدن دریاچه آزادی تمرینات را آغاز کردیم.

بوداغی گفت: اقلیمی، سرمربی تیم ملی تمرینات را در گروه ما در فضای مجازی قرار می‌داد و ما آنها را انجام می‌دادیم اما حضور مربی شرایط را تغییر می‌دهد. به نظر من ورزشکار همیشه باید در شرایطی تمرین کند که مربی بالای سرش باشد، چون مربی حتی از صورت ورزشکار متوجه می‌شود که الان استراحت لازم دارد یا نه و اینکه حتی در کجای تمرینات قرار دارد.

بیشتر بخوانید
سهرابیان: نفرات برتر مسابقات قهرمانی کشور وارد اردوی تیم‌های ملی قایقرانی می‌شوند/ دریاچه آزادی از سال 53 اینگونه پاک‌سازی نشده بود

وی در خصوص مسابقات قهرمانی کشور در رشته آب‌های آرام تصریح کرد: ما به صورت گروه‌های مختلف در شهرهای مختلف تمرین می‌کردیم. یک گروه در انزلی و گروهی در تهران بودند. تمام اعضای تیم ملی به جز نبی رضایی و ایمان پورحدیث که در بابلسر بودند، در تهران و انزلی تمرین می‌کردند. فکر می‌کنم با توجه به این تمرینات و شرایطی که مهیا بود، تایم‌ها و رکوردهای بدی در قهرمانی کشور ثبت نکردیم. روز مسابقه باد مخالف بود و نمی‌دانیم رکورد اصلی ما چند است.

وی در خصوص شرایط رقبای ایران در کسب سهمیه المپیک، گفت: همه تیم‌ها تمرینات خود را شروع کردند و در همین روزها که ما درگیر مسابقات قهرمانی کشور بودیم، بسیاری از تیم‌ها در کاپ جهانی مجارستان مسابقه دادند.اما به خاطر شرایط حاد کرونا در ایران اجازه حضور ما را ندادند و این مسابقه را از دست دادیم. این کاپ می‌توانست محک خوبی برای ما باشد البته با توجه به شرایط دلار اگر وضعیت در کشور سفید هم بود فکر نمی‌کنم می‌توانستیم اعزام شویم.

قایقران ملی‌پوش کشورمان تاکید کرد: برای شروع اردوها فدراسیون باید تصمیمات جدی بگیرد، چون کمتر از 6 ماه تا مسابقات انتخابی فرصت داریم و بهترین کار این است که ورزشکاران در شهرهای مختلف تمرینات را انجام دهند. من و چند نفر از بچه‌ها تهران هستیم و آقای اقلیمی و چند نفر دیگر در انزلی هستند، همچنین در بوشهر و بابلسر هم نفراتی هستند که می‌توانند تمرین کنند. اگر شرایط را رها کنیم به ضرر کشور خواهد بود. ما باید بیشتر از اینها تمرین و تلاش کنیم‌، چون شرایط استفاده و حضور مربی خارجی را نداریم. این رشته از غرب وارد شده و برای افزایش سطح قایقرانان‌ باید علم اروپایی وارد کشور شود.

وی با اشاره به لزوم حمایت از قایقرانی یادآوری کرد: دیدگاه وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک باید به این رشته متفاوت باشد و قایقرانی را به عنوان یک رشته پر‌مدال بپذیرد تا این رشته به روزهای اوج برگردد و مدال‌های طلای خود در بازی‌های آسیایی را تکرار کند، البته تا کنون هم این دو مجموعه از قایقرانی حمایت داشتند.

بوداغی در مورد پرداخت کمک هزینه به قایقرانان از سوی فدراسیون گفت: این حداقل کاری بود که فدراسیون می‌توانست انجام دهد و باعث دلگرمی بچه‌ها شد. من جزو حقوق‌بگیران هستم. ماه مرداد واریز شده و شهریور هم تا چند روز دیگر واریز می‌شود که در این شرایط اقتصادی همین هم غنیمت است. ما قبلا یک مکمل را 670 هزار تومان خریداری می‌کردیم اما الان همان مکمل را یک میلیون و 500 هزار تومان تهیه می‌کنیم. این کمک هزینه عددی نیست اما باز هم آن را غنیمت می‌دانیم. تسنیم

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
کلید مقابل را فعال کنید