کد خبر:16510
پ

رئیس جمهور گفت: پیشرفت و امنیت کشور در سایه آموزش فرزندان ماست و فرزندان ما باید به فرهنگ ملی و دینی خودشان آشنا بشوند و این مدرسه است که انسان فعالِ مسئولِ آینده کشور ما را می‌سازد و مدرسه جایگاه بسیار با اهمیتی دارد.

به گزارش روزانه نیوز حسن روحانی، رئیس‌جمهور، صبح امروز (پنجشنبه ۲۲ آبان) در آیین بهره‌برداری از طرح‌های ملّی وزارت‌های آموزش و پرورش و بهداشت با بیان اینکه عدالت در آموزش و پروش بسیار مهم است، گفت: در سراسر کشور، چه روستایی چه شهری، اقوام مختلف، چه پسر و چه دختر همه باید از آموزش یکسان عمومی مجانی باید استفاده کنند و این وظیفه دولت است.

 

وی با بیان اینکه مسئله آموزش و پرورش از این دیدگاه مهم است که فرهنگ یکپارچه را می‌سازد و اگر آموزش و پرورش عمومی نبود و فرزندان ما در جا‌های مختلف در کلاس درس حاضر نمی‌شدند، توحید فرهنگی نداشتیم و وحدت فرهنگی چه از لحاظ فرهنگ دینی و چه از لحاظ فرهنگ ملی، ایجادکننده آن معلمین عزیز و مدرسه ماست و این برای امنیت و انسجام ملی بسیار اهمیت دارد، ادامه داد: تحولی که از اول دولت بر او اهتمام و تأکید می‌کردم و قاعدتاً باید امروز شاهد این تحول در مدارس باشیم این است که ما مدرسه، دبیرستان و دانشگاه ما باید از آموزش حافظه‌محور به آموزش تحقیق‌محور و پژوهش‌محور برگردد.
وی ادامه داد: اینکه در یک روز ۱۵۵۰ پروژه آموزشی و تربیتی افتاح شد به‌معنای اهتمام دولت به آموزش و پرورش است. اینکه وزیر آموزش و پرورش اعلام کرد که روزانه هشت و نیم میلیارد تومان برای زیربنای آموزشی دولت خرج می‌کند و به‌معنای این است که دولت اهمیت خاصی برای آموزش و پرورش قائل است.

رئیس‌جمهور اظهار داشت: اینکه مدرسه خشتی و گلی تمام شده و روزانه ۲۷ کلاس درس آغاز به کار می‌کند به این معناست که آموزش و پرورش و علم و فرهنگ برای ما مهم است.

روحانی با بیان اینکه مراکز رفاهی از ۱۸۰ مرکز به ۴۰۴ مرکز رسیده، گفت: این یعنی ما به روحیه و نشانط عزیزان در آموزش و پرورش اهمیت می‌دهیم.

وی افزود: فرزندانی که سر کلاس می‌آیند از کلاس سوم و چهارم به بعد باید کتابخوان و محقق بار بیایند. مخصوصاً فضای جدید دیجیتالی که مهم است و باید سواد دیجیتالی را به دانش‌آموزان یاد بدهیم.

روحانی اظهار داشت: با امکانت دیجیتالی آسان به راحتی معلم می‌تواند راهنمایی کند که چطور نسبت به موضوعی خاص دانش‌آموزان بررسی و تحقیق و نگارش کنند. این تحول هم بسیار مهم است که ما ان‌شاءالله باید شاهد آن باشیم.

وی در ادامه با اشاره به بخش دوم افتتاح‌های امروز که در حوزه بهداشت و سلامت، رقم خورد، گفت: مسئله سلامت، جزو افتخارات دولت یازدهم و دوازدهم است. تحولی که دولت در سلامت ایجاد کرده در سراسر کشور، چه روستا‌ها و شهر‌های کوچک و چه شهر‌های بزرگ از تخت بیمارستان و تجهیزات گرفته تا موضوعات دیگر حائز اهمیت است.

روحانی ادامه داد: اینکه متخصصین از مرکز به بخش‌های مختلف کشور رفتند و مردم دسترسی آسان‌تری به پزشک و متخصص پیدا کردند آن هم با قیمت ارزان‌تر و پول کم‌تر یکی از افتخارت دولت است.

وی افزود: از سال ۹۳ طرح تحول سلامت شروع شد و قدم به قدم پیش آمدیم تا امروز و اینکه در یک روز ۷۱۶ تخت بیمارستانی را افتتاح می‌کنیم و در مجموع اینکه ۱۱ هزار تخت بیمارستانی تا اردبیهشت سال آینده افتتاح می‌شود نشان می‌دهد که دولت با توجه به بازسازی‌های اصلی که در برخی مراکز پزشکی داریم بیش از دو برابر کل تخت‌های بیمارستانی تاریخ ایران تخت ساخته است. یعنی اگر کل تاریخ را حساب کنیم تا سال ۹۲ و از آن زمان به بعد تخت‌های ساخته شده و بازسازی شده را حساب کنیم دوبرابر است.

وی با بیان اینکه در داستان کرونا که روز‌های سختی بر پرستاران، پزشکان و کادر سلامت گذشت کار بسیار عظیمی از مدیریت وزارت گرفته تا تک تک بیمارستان‌های کشور صورت گرفت و بسیاری از عزیزانی که شفا پیدا کردند، بخش بزرگی از این موضوع در سایه ایثار پرستاران و پزشکان است که در برابر آن‌ها تواضع می‌کنیم و به شهدای این راه درود می‌فروستم، گفت:هرچه امکانات هم بیاوریم، تا زمانی که پزشک دلسوز و عاشق وجود نداشته باشد ما به نتیجه نمی‌رسیم. امروز یکی از افتخارات ما این است که در دانش پزشکی جزو کشور‌های پیشرفته دنیا هستیم. بسیاری از افراد برای عمل جراحی از کشور‌های پیشرفته به ایران می‌آیند، آن هم نه به خاطر ارزانی که البته بسیار ارزان‌تر از خارج است بلکه به خاطر اعتمادی که دارند.

وی تصریح کرد: همه علامت‌ها از آمریکا و اروپا و نقاط دیگر دنیا نشان دهنده این است که دنیا فهمیده فشار حداکثری جواب نمی‌دهد و فشار حداکثری دوران پایان خودش را طی می‌کند و مردم با مقاومت خودشان طعم شیرین تلاش‌های خود را شاهد خواهند بود./خبرگزاری دانشجو

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید