کد خبر:9762
پ

یک وکیل دادگستری گفت: خروجی ادبیات سست و راهکار نشان ندادن و برنامه نداشتن نمایندگان مجلس باعث بی اعتمادی مردم می‌شود.

 

به گزارش روزانه نیوز ، نعمت احمدی درباره ادبیات تند و بی اخلاقی برخی نمایندگان از تریبون مجلس نسبت به مسئولان نظام، گفت:  انسان‌ها دارای دو شخصیت حقیقی و حقوقی هستند. اگر انسان‌ها کار خوب و بدی را انجام دهند، اثرات آن به شخصیت حقیقی آن ها برمی گردد اما اگر در شخصیت حقوقی خود به عنوان مثلا استاد دانشگاه نقدی را انجام دهند، مجموعه دانشگاهی زیر سوال می رود یا فرضا به عنوان وکیل دادگستری انتقادی داشته باشند، مجموعه وکالت زیر سوال میرود.

 

وی افزود:  نماینده مجلس هم به عنوان  شخصیت حقوقی در راس امور است و طبق اصول ۸۴ و ۸۶ قانون اساسی اجازه دارد که در کلیه امور داخلی و خارجی کشور اظهار نظر کند و به تبع نمایندگی اش، حتی نمی‌توان آنها را تعقیب کرد.

 

وی یاداور شد: نمایندگان جایگاهی دارند و مسئولین نظام اعم از امام و رهبری همیشه در مقاطع مختلف اوصافی را در خصوص نمایندگان گفته اند و آن این است که  نمایندگان در راس امور  و عصاره ملت اند و در  اظهار نظرها در مورد مداخله در امور  باید جایگاه  خود را حفظ کنند.

 

این حقوقدان اضافه کرد:  نماینده ای که  در رسانه ملی در جایگاه نمایندگی اش نسبت به هرکس و هرچیز اظهار نظر کرده و به  مسئولین کشور توهین می کند، آیا اظهارنظرش نقد است یا توهین؟ دعاست یا نفرین؟

 

احمدی ادامه داد: در متن قانون اساسی آمده که باید گزارش مجلس از رادیو پخش شود و وقتی در زمان پخش گزارش، نماینده ای نسبت به رییس جمهور انتقاد می کند نشان می دهد که خود نماینده  راهکاری ندارد.

 

وی افزود: یکی از وظایف  قوای سه گانه، قانون نویسی است. آیا نمایندگان نمی توانند برای اصلاح امور طرحی را ارائه دهند تا جلوی برنامه‌های اشتباه رییس جمهور را بگیرد؟

 

احمدی گفت: اگر این ادبیات نهادینه شود که متاسفانه این اتفاق در جامعه افتاده است شانیت نمایندگی را پایین می‌آورد. استفاده از این نوع  ادبیات باعث بی‌اعتمادی مردم نسبت به مجلس می شود و مردم با صندوق‌های رای باصطلاح قهر می کنند.  سقف میزان آرای نمایندگانی که  انتخابات در آن محل‌ها به دور دوم کشیده شده را ببینید،  مشارکت ده درصدی مردم نشان دهنده  دلسردی مردم از صندوق‌ها است.

 

وی در پایان تاکید کرد: خروجی ادبیات سست و راهکار نشان ندادن و برنامه نداشتن باعث مشارکت ده درصدی مردم در انتخابات می شود./ ایسنا

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید