کد خبر:13799
پ

سفیر جمهوری اسلامی ایران در فرانسه به مناسبت روز ملل متحد  بیانیه‌ای  را منتشر کرد.

 

به گزارش روزانه نیوز  بهرام قاسمی سفیر کشورمان در پاریس اظهارکرد: سازمان ملل متحد در پی جنگ ها، نزاع و درگیری و کشتار میلیون ها انسان، به عنوان یگانه راه حل مبتنی بر سازوکارهای پذیرفته شده مجموعه ملل مهم جهان به منظور حفاظت از نسل های آینده از بلای جنگهای ویرانگر و خانمان سوز که در مقاطع کوتاه جامعه بشری را با انواع مصائب پرشمار و غیرقابل جبران و غیرقابل بیان روبرو ساخت، با تلاش ها و با اهدافی متعالی و صلح جویانه و به منظور پاسداشت ارزشهای انسانی، حقوق اولیه و اساسی انسان ها در هر کجای جهان پا به عرصه وجود نهاد. اهدافی والا و بنیادین برای حفظ عدالت و احترام به تمامی معاهدات و حقوق بین المللی و تلاشی برای ارتقاء جایگاه اجتماعی، زندگی برتر و آزادی و عدالت برای همگان و زیستنی صلح آمیز و گامی بلند برای حفظ امنیت و ثبات پایدار و توسل به تمامی ابزارهای مشروع به منظور توسعه اقتصادی و اجتماعی ملل گوناگون، و بدین سان در ۲۴ اکتبر ۱۹۴۵ منشور ملل متحد با هزاران امید و آرزو در پی قرن ها کشتار میلیون ها زن و مرد و کودک بخصوص در قاره اروپا لازم الاجرا گردید.

۲۴ اکتبر، “روز ملل متحد” را گرامی می داریم و آن را بهانه ای می سازیم برای باز اندیشیدنی دگربار پیرامون اهداف والای تاسیس سازمان ملل و تصویب منشور ملل متحد و نقد منصفانه عملکرد این سازمان و اهداف اعلامی آن و آنچه از آن روز تا به امروز بر ما مردم جهان گذشته است، آنچه بود و آنچه شد و آنچه باید باشد. بی شک خیزش و رستاخیزی دیگر برای توان بخشی به این سازمان و بازنگری عملکرد آن در روزگار پرآشوب کنونی و جهان “در حال گذاری” که به واسطه سیاست های برخی قدرت های جنگ افروز و زیاده خواه، از دامنه و کارآمدی آن به عمد و از سر آگاهی نااهلان زورمدار، بسیار کاسته شده است.

ایالات متحده و برخی شرکای آن تاکنون با توجه به سیاست های مخرب یکجانبه گرایانه، سعی در تضعیف تمامی معاهدات بین المللی، نقش سازمان ملل و دیگر سازمان های بین المللی داشته اند. همه ما جهانیان که در جهت تقویت جایگاه واقعی سازمان ملل، منشور ملل متحد را امضا نموده ایم، باید برای جلوگیری از تخریب و تضعیف این سازمان جهانی و در مخالفت با یکه تازی های ایالات متحده آمریکا کارزاری دراز مدت و همه جانبه را آغاز نماییم. سازمان ملل هرگز نباید به گروگان هیچ قدرتی در آید و باید هم راستای منافع صلح آمیز تمامی ملت های جهان، آزاد، مستحکم و اثربخش گردد./ ایسنا

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید