کد خبر:17528
پ

رییس قوه قضاییه گفت: سازمان ملل در برخورد با مبارزه جمهوری اسلامی با مساله مواد مخدر و قاچاقچیان، دچار تناقض است و از یک سو از عملکرد ما تقدیر می کند و از سوی دیگر علیه ما قطعنامه می دهد.

به گزارش روزانه نیوز به نقل از قوه قضاییه، سید ابراهیم رییسی در جلسه صبح امروز شورای عالی قوه قضاییه که در اجرای مصوبه ستاد ملی مبارزه با کرونا برای رعایت پروتکل های بهداشتی در دو سالن جداگانه از طریق ویدئو کنفرانس برگزار شد،ضمن گرامیداشت هفته بسیج و یاد و خاطره شهدای بسیجی افزود: ایمان، اخلاص، صداقت، بصیرت، مردمداری، دشمن شناسی ، دشمن ستیزی و تلاش برای تحقق شعار «ما می توانیم» از شاخصه های فرهنگ بسیج است و امروز کادر درمان و پرستاری ما با روحیه بسیجی به مبارزه با ویروس منحوس کرونا و یاری مردم برخاسته اند.

 

وی با بیان اینکه توجه به فرهنگ بسیج برای پیشبرد مأموریت های دستگاه قضا ضروری است، اضافه کرد: روحیه بسیجی و استفاده از نیروهای قدرتمند، متدین و انقلابی می تواند ما را در پیشگیری و کشف جرم و همچنین آسیب شناسی و آسیب زدایی و حل اختلافات و اصلاح مجرمین یاری دهد و مشکلات‎مان را بکاهد.

 

رییس قوه قضاییه با بیان این که در این شرایط کشور نیازمند انسجام و همدلی و هماهنگی است، ادامه داد: به مسئولان وزارت بهداشت توصیه می شود که درگیر حاشیه ها نشوند و در یک کار جمعی همه ظرفیت های علمی و پژوهشی و امکانات و نیروی انسانی کارآمد این مجموعه را در جهت تأمین امنیت جانی مردم به کار گیرند.

 

رییسی با بیان اینکه بسیج به عنوان سازمانی کارآمد، از مهم ترین ظرفیت های مردمی است که قانون زمینه همکاری آن با دستگاه قضایی را فراهم کرده و بسیج حقوقدانان به عنوان یکی از ارکان این مجموعه، می تواند با آموزش همگانی و افزایش اطلاعات حقوقی مردم به دستگاه قضایی در انجام مأموریت هایش کمک کند، گفت: روحیه بسیجی در هر بخشی حاکم باشد، آن بخش کارآمد و موفق خواهد شد و با فرهنگ بسیج می توانیم بر همه مشکلات و توطئه ها و فتنه ها و نقشه های دشمنان فائق آییم.

 

رئیس قوه قضاییه با اشاره به قطعنامه ضد ایرانی حقوق بشر سازمان ملل که با هدایت کانادا و حمایت رژیم صهیونیستی و آمریکا و برخی کشورهای اروپایی صادر شده است، اظهار داشت: امروز بر همگان ثابت شده غربی ها از قطعنامه ها به عنوان ابزاری سیاسی علیه کشورهای مستقل استفاده می کنند.

 

رئیسی بر همین اساس متذکر شد: این که اکثریت کشورها از میان ۱۹۳ کشور موافق این قطعنامه به اصطلاح حقوق بشری نبودند، نشانگر رو شدن دست طراحان این قطعنامه برای آنهاست و کشورها متوجه شده اند که حقوق بشر دستخوش سیاست زدگی جدی شده است.

 

رئیس قوه قضاییه با اشاره به برخورد دوگانه غربی ها با عملکرد جمهوری اسلامی ایران در مبارزه با قاچاق مواد مخدر، گفت: سازمان ملل از سویی از عملکرد ایران در مبارزه با مواد مخدر تقدیر می کند و می گوید صداقت شما در این زمینه بیشتر از دیگر کشورهاست و در این راه خسارت های مالی و جانی زیادی متحمل شدید اما از سوی دیگر علیه ما قطعنامه می دهند.

 

رئیسی با بیان این که اگر ایران راه ترانزیت مواد مخدر را باز بگذارد، تمام اروپا و آمریکا را مواد مخدر فرا می گیرد، افزود: جوانان ما با ازخودگذشتگی در برابر قاچاق مواد مخدر و باندهای قاچاق می ایستند و ما قربانی این مسأله هستیم و این که به جای تقدیر علیه ما قطعنامه می دهند، پدیده عجیبی است.

 

رئیس قوه قضاییه با اشاره به “آشفتگی وضعیت اجتماعی آمریکا” تصریح کرد: امروز به خاطر آزادی سلاح گرم در آمریکا هزاران نفر به خاک و خون کشیده می شوند و فضای آنجا ناامن است اما کسی برای این مسأله و بسیاری از کارهای ضد حقوق بشری در آمریکا و اروپا قطعنامه صادر نمی کند.

 

رئیسی ادامه داد: کانادا به عنوان بانی قطعنامه ضد ایرانی از بزرگ ترین ناقضان حقوق انسان است که هم حقوق مردم خودش را تضییع می کند و هم به پناهگاهی برای مفسدان و تبهکاران تبدیل شده است و باید علیه آن قطعنامه بدهند.

 

رئیس دستگاه قضا این نکته را هم متذکر شد که جمهوری اسلامی ایران بر اساس مبانی و آموزه های دینی و تأکیدات امامین انقلاب اسلامی و اصول قانون اساسی به کرامت و حقوق انسان اعتقاد دارد و به معنای واقعی کلمه به رعایت حقوق بشر پایبند است.

 

رئیسی در بخش دیگری از سخنانش با تقدیر از همکاران دستگاه قضا در رعایت اصول بهداشتی در مواجهه با کرونا خاطر نشان کرد: همه بخش های قضایی و اداری قوه قضاییه ضمن حفظ سلامت همکاران و ارباب رجوع، باید از همه ظرفیت ها استفاده کنند تا روند دادرسی و رسیدگی به کار مردم دچار وقفه یا اختلال نشود.

 

رئیس دستگاه قضا همچنین با تقدیر از خدمات دکتر محمدباقر ذوالقدر معاون سابق راهبردی قوه قضاییه، ابراز امیدواری کرد با تلاش دکتر صاحبکار معاون راهبردی جدید و همکاری با مرکز فنّاوری قوه قضاییه، روند حرکت به سوی قوه قضاییه هوشمند با سرعت بیشتری پیگیری شود.

 

رئیسی استفاده از فنّاوری های نوین و هوشمندسازی دستگاه قضا را از ضرورت های دوره تحول قضایی عنوان کرد و آن را گامی بلند در جهت تسهیل دسترسی مردم به دادرسی الکترونیک و تحقق عدالت قضایی دانست./ایسنا

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید