توسعه عمودی صنایع خوراک دام ضرورتی اجتناب‌ناپذیر است

توسعه عمودی صنایع خوراک دام ضرورتی اجتناب‌ناپذیر است

به گزارش روزانه نیوز، بیست‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی دام، طیور و صنایع وابسته ۲۶تا ۲۹ مهر ۱۴۰۵ در محل دائمی نمایشگاه بین‌المللی تهران برگزار می‌شود؛ با وجود شرایط جنگی کشور ۱۶ کشور اعم از چین، آلمان، اسپانیا، هلند، هند، دانمارک، روسیه، قزاقستان، ایتالیا، آرژانتین، ترکیه، اوکراین، عمان، امارات متحده عربی، مالزی و برزیل در آن حضور دارند.

مجید موافق‌قدیری، رئیس انجمن صنایع خوراک دام، طیوری و آبزیان ایران، با اشاره به مشارکت ۱۶ کشور در نمایشگاه صنعت خوراک دام، بر اهمیت حضور هیئت‌های تجاری و سفرا در این رویداد تأکید کرد.

وی با اشاره به چالش‌های ژئوپلیتیک و شرایط فعلی منطقه، حضور گسترده کشورهای خارجی را گامی راهبردی در راستای توسعه بازارهای صادراتی و جذب منابع دانست و در پاسخ به پرسش خبرنگار روزانه نیوز مبنی بر هدف شرکت‌کنندگان خارجی در این نمایشگاه چیست، گفت: هدف اصلی از دعوت از سفرا، شرکت‌های خارجی و هیئت‌های تجاری، فراتر از یک تجارت ساده است؛ در حالی که بخش اصلی این رویداد بر فروش محصولات و کالاهای ایرانی متمرکز است، اما دو اولویت کلیدی دیگر یعنی «معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری جهت تولید مشترک» و «واردات فناوری‌های نوین» در دستور کار قرار دارد.

این مسئول صنفی با تحلیل وضعیت فعلی صنعت، تاکید کرد: صنعت خوراک دام، طیور و آبزیان ایران تاکنون رشد افقی قابل‌توجهی داشته است، اما اکنون زمان گذار به سمت «توسعه عمودی» فرا رسیده است؛ برای تحقق این توسعه و ورود به عصر نسل چهارم، ما نیازمند جذب سرمایه و بهره‌گیری از دانش روز و تجهیزات فناورانه هستیم.

موافق‌قدیری در پایان افزود: این نمایشگاه بستری برای پیوند دادن ظرفیت‌های بی‌نظیر تولیدی کشور با تکنولوژی‌های روز دنیا و ایجاد مشارکت‌های استراتژیک در زنجیره تأمین صنایع خوراک دامی خواهد بود.

انتهای پیام 

مطالب مرتبط

اخبار برگزیده

آخرین اخبار

پایگاه خبری تحلیلی روزانه‌نیوز ، دارای مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است. بهره‌برداری از مطالب با ذکر منبع بلامانع است.