به نظر می رسد پلیس نه تنها باید به سلبریتی ها در خصوص رعایت حجاب هشدار دهد بلکه باید به طراحان و آرایشگران و ایجاد کنندگان مد که از بازیگران به عنوان مدل استفاده می کنند نیز هشدار دهد تا بازیگران محبوب جامعه ما تبدیل به عروسکانی در جهت اهداف اقتصادی و گاها ضدفرهنگی این افراد قرار نگیرند.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ چندی پیش بود که سردار حسین رحیمی فرمانده انتظامی پایتخت درخصوص انتشار تصاویر بدحجابی و بیحجابی توسط برخی از سلبریتیها در فضای مجازی هشدار داد و گفت: هنرمندان، ورزشکاران و افراد مشهور در این حوزهها به برکت همین سینما و تلویزیون ایران مشهور و معروف شده و مردم برای آنها احترام قائل هستند؛ پس لازمست قوانین و شئونات را رعایت کنند.
وی تأکید کرد: پلیس در برخورد با تخلفات برایش فرقی نمیکند که فرد متخلف کیست و چه کاره است؛ طبق قانون با افراد برخورد میکند.
اما واقعیت امر چیز دیگری است، این مسئله تک بُعدی نیست و صرفا هشدار دادن به سلبریتی ها برای رعایت عفاف و حجاب کافی نیست. آب از سرچشمه گل آلود است. زیرا هستند افرادی که بازیگران و هنرمندان را برای تبرج و حضور قانون شکنانه از نظر پوشش در فضای مجازی آماده می کنند، افرادی مانند طراحان لباس و آرایشگران و .. که کار برای هنرمندان را به عنوان فرصتی برای تبلیغ خود، از دست نمی دهند و برای جلب رضایت مشتری هر آنچه وی در نظر داشته طراحی و اجرا می کنند!
این نوع حرکت های تبلیغی که در فضای مجازی به شدت رونق دارد نه تنها از نظر اقتصادی برای طراح و مشتری! سودآور است بلکه باعث سلبریتی شدن و تبدیل شدن آرایشگر یا طراح لباس بازیگران و هنرمندان در عرصه کاری خود در فضای مجازی می شود و چه بسا همین آرایشگران و طراحان خود به عنوان هنجارشکنان و مبلغین بدحجابی و بی حجابی در فضای مجازی مشغول به کار ضد فرهنگی می شوند.
حال بدتر در فضای کنونی جامعه ما این است که همین افراد تنها به دلیل همراهی کردن با هنرمندان و به خرج دادن استعدادشان در مسیر هنجارشکنانه و کسب درآمد از این طریق به عنوان مدیران برتر در سال های متمادی انتخاب شده و معرفی شوند.
بازتاب این معرفی و متفخر شدن این افراد به کسب عنوان بانوان کارآفرین و نخبه و مدیران برتر در فضای حقیقی و مجازی جامعه این امر را برای سایر جوانان مشتبه می سازد که تنها راه پیشرفت و دیده شدن « هنجارشکنی» و « تبرج » و « تبدیل شدن به چیزی شبیه سلبریتی ها و طراحان لباس و آرایش آنها است »! از این رو برای رسیدن به این هدف، هر آنچه بیشتر در رفتار و پوشش و .. خود را شبیه این هنجارشکنان می کنند.
تیرماه امسال چهارمین اجلاس سراسری نشان عالی مدیر سال با مجوز از وزارت علوم تحقیقات و فناوری در تالار دپلماتیک وزارت امور خارجه با هدف معرفی مدیران حرفه ای در زمینه پایدار سازی کسب و کار خلاقیت اشتغال زایی در میان تحریم های و بحران های اقتصادی کشور برگزار شد.
جالب است بدانید که یکی از بانوانی که در این اجلاس، مفختر به دریافت نشان عالی مدییت سال ۹۸ شد خانم تکتم رضایی مدیر عامل مجموعه تکتم بانو بود. خانمی که بنابر شنیده ها یکی از طراحان و تولید کنندگان مانتوهای شیشه ای است!
البته این مورد زیاد هم از واقعیت نمی تواند دور باشد چرا که تَرک های لباس تکتم رضایی در شب اجلاس از جنس بدن نما بود! و با همین لباس مفتخر به دریافت نشان عالی مدیریت شد آن هم در اجلاسی با مجوز دولتی!
صفحه اینستاگرام این بانوی طراح لباس مملو از عکس هایی است که وی با اشخاص مختلفی که طراحی لباس شان را کرده، گرفته است و درحالی که در این تصاویر با لباس های چسبان ، بدن نما، شلوارهای ۹۰سانتی و .. متبرج گونه دیده می شود.
به نظر می رسد پلیس نه تنها باید به سلبریتی ها و هنرمندان در خصوص رعایت قانون حجاب و عدم هنجارشکنی هشدار دهد بلکه باید به طراحان و آرایشگران و ایجاد کنندگان مد که از بازیگران به عنوان مدل استفاده می کنند نیز هشدار دهد تا بازیگران محبوب جامعه ما تبدیل به عروسکانی در جهت اهداف اقتصادی و گاها هدف های ضدفرهنگی این افراد قرار نگیرند هر چند که ابراز دوستی ها و رابطه ای نزدیک این افراد با سلبریتی های زن و مرد باعث می شود نسبت به این دست صحبت ها واکنش هایی را شاهد باشیم. اما دوستی این افرد دوستی خاله خرسه برای فرهنگ جامعه ماست که بخش مهمی از الگوهای آن را هنرمندان تشکیل می دهند.
قطعا حضور هنرمندان در مراسمات مختلف سینمایی اعم از جشن حافظ تا اختتامیه و افتتاحیه های جشنواره فجر و جشنواره های بین المللی خارج از کشور با لباس های عجیب و غریب و خارج از عرف و مکاپ های صورت از طریق عناصر و آدم های فضایی صورت نمی گیرد و دست همین مدسازان و طراحان لباس و آرایش در کار است که باید این دست و هنر به سمت تعالی و بومی شدن پیش برود.
از طرف دیگر از دولت محترم توقع می رود که در راستای معرفی و تقدیر از افراد شاخص یا برترین های حوزه های مختلف علاوه بر نگاه اقتصادی نگاهی فرهنگی اقتصادی نیز داشته باشند. نگاهی که فقدان آن باعث می شود سرکار خانم تکتم رضایی این فرصت را داشته باشد تا با پوشش و آرایشی خارج از عرف مراسم دولتی یا حتی مجوز گرفته از دولت حاضر شود و مفتخرانه تصاویر خود را در اینستا گرامش بگذارد.
این دست تقدیر کردن ها و انتخاب این گونه افرد دهن کجی کردن رسمی به مسئله عفاف و حجاب در جامعه مخصوصا تلاش ها در زمینه پوشش است!! چیزی که به نظر برنامه ریزی شده و نرم در حال اجراس
منبع: علم و فناوری نیوز