کد خبر:51984
پ

مدیر کل غله و خدمات بازرگانی استان همدان گفت: قیمت نان کامل بصورت یارانه ای که آحاد مردم امکان استفاده از آنرا داشته باشند طرح و به تصویب اعضا رسید که ظرف هفته آتی ابلاغ و توسط اتحادیه نانوایان لازم الاجرا خواهد بود.

به گزارش روزانه نیوز، سید حسن خوانساری در جلسه کارگروه هماهنگی گندم آرد و نان استان اظهار داشت: عرضه نان کامل در هفته آتی در ۱۵ واحد در سطح شهر همدان و هر یک شهرستانها ۲ واحد آغاز خواهد شد که سعی داریم این تعداد تا پایان سال به ۲۵۰ واحد افزایش یابد

به گفته وی، پخت نان کامل بصورت آزمایشی در تعدادی از نانوایی‌های سطح استان از ماه‌های گذشته آغاز شده بود که طی هفته های آتی با تعیین قیمت نان ، روند افزایش این تعداد نانوایی سرعت خواهد گرفت

دبیر کارگروه گندم آرد و نان استان همدان بیان کرد:در حال حاضر آرد با سبوسگیری بیش از ۱۲ درصد با توجه به نوع پخت تحویل نانوایان میگیرد که در نان کامل این فرآیند به حدود ۴ درصد کاهش خواهد یافت

خونساری با بیان اینکه نان کامل از نظر تغذیه در بهبود گوارش ، جلوگیری از مشکلات قلبی و عروقی بسیار موثری است، افزود: به منظور حمایت از نانوایان سنتی پز پیشنهاد شد سهمیه آرد این واحدها ۲۰ درصد افزایش یابد.

وی ادامه داد: نان قوت غالب مردم است و باید روی کیفیت، بهداشت، سلامت و وزن آن مراقبت‌های لازم انجام شود که در این جلسه مطرح شد دستگاه‌های نظارتی بر کیفیت، زمان پخت و بهداشت واحدهای نانوایی نظارت بیشتری داشته باشند

مدیر کل غله و خدمات بازرگانی استان همدان گفت: با توجه به اینکه پخت نانوایان از طریق سامانه رصد می‌شود سهمیه آرد تخصیص یافته به هر نانوایی باید در همان نانوایی پخت شود

خونساری تصریح کرد: سیستم نظارت بر حمل آرد از کارخانه تا نانوایی باید با نصب دستگاه‌ و فرآیند مشخص برقرار شود تا از هدررفت آن جلوگیری شود.


وی با اشاره به در پیش بودن ورود حجاج به کشور ، ایام اربعین امام حسین (ع) و همچنین فصل برداشت محصولات کشاورزی و کارگری درخواست کرد: مقادیر آرد بصورت مناسبتی به نانوایان منتخب هر یک از شهرستانها تخصیص یابد.

مدیر کل غله و خدمات بازرگانی استان همدان بیان کرد: کارخانجات آرد سازی باید نسبت به بروزرسانی خط تولید اقدام کنند.

خوانساری با اشاره به اینکه کارخانجاتی که در درجه بندی امتیاز بالاتری کسب نمایند از سهمیه بالاتری برخوردار خواهند شد، گفت: درجه بندی کارخانجات آرد سازی توسط اکیپی متشکل از اداره کل غله ، غذا دارو ، استاندارد ، صمت بصورت فصلی انجام میگردد که آیتم هایی شامل موارد بهداشتی ، کنترل کیفیت ، وضعیت بوجاری ، فضای ذخیره سازی ، دستگاه های خط تولید ، کیفیت محصول و… بررسی می شود.


.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید