کد خبر:1293
پ

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای استان همدان گفت : 7 میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان اعتبارات خسارات ناشی از سیل به استان همدان اختصاص داده شده که 3 میلیارد تومان آن برای رودخانه‌ها و 4 میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان برای تأسیسات سدها درنظر گرفته شده است.

به گزارش روزانه نیوز مهندس منصور ستوده افزود: لایروبی رودخانه ها به منظور افزایش ضریب ایمنی آبگذری سیلاب، آزادسازی بستر و حریم مجاری آب های سطحی انجام شده است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای استان همدان با بیان اینکه کارشناسان این امور با تمام ظرفیت خود نسبت به شناسایی و برطرف نمودن نقاط حادثه خیز در مجاری آب های سطحی اقدام می نمایند، افزود: این امور با توجه به نزدیک شدن فصول بارش و احتمال وقوع بارش های شدید زمینه عبور ایمن سیلاب را فراهم و امور آب قاطعانه پیگیر موضوع صیانت از بستر و حریم در حوزه عملکرد می باشد.

وی ضمن تاکید بر لزوم تغییر و نگرش بهره برداران و حقابه بران به منابع آبی عنوان کرد: کشاورزی از حالت سنتی در جهت بهینه سازی مصرف آب و افزایش ضریب بهره وری آب در مصارف کشاورزی و نیز با هدف اصلاح الگوی کشت و الگوی مصرف بایستی تغییر یابد.

وی تصریح کرد: اعمال حاکمیت امور در جهت بهینه سازی آب، مقید نمودن حقابه بران به نگاه کالای با ارزش و غیر قابل جایگزین و ترغیب آنان به استفاده بهینه از آب ضروری و لازم است.

ستوده ادامه داد: 7 میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان اعتبارات خسارات ناشی از سیل به استان همدان اختصاص داده شده که 3 میلیارد تومان آن برای رودخانه‌ها و چهار میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان برای تأسیسات سدها درنظر گرفته شده است.

وی با تأکید بر اینکه ۱۱ رودخانه اصلی استان همدان نیاز به لایروبی دارد، تصریح کرد: رودخانه قاسم‌آباد، بهرام‌آباد، آبشینه، قادرآباد، شهاب، باباخنجر، قره‌چای، قروه درجزین، حرم آباد و رودخانه‌های شهر نهاوند در مجموع به طول ۲۷ کیلومتر باید لایروبی شوند.

مدیرعامل شرکت آب منطقه ای استان همدان با بیان اینکه لایه روبی مسیلها و رودخانه های حادثه خیز در روستای درانه شهرستان نهاوند انجام شده است، افزود: همچنین عملیات لایه روبی روستای چولک اصلی امور آب شهرستان نهاوند در حال انجام است.

وی از لایه روبی رودخانه نصرت آباد و لک لک در شهرستان اسدآباد خبرداد و گفت: با ابلاغ اعتبارات ساماندهی و لایروبی رودخانه ها در استان و در راستای جلوگیری از خسارت سیلاب های احتمالی، لایروبی نقاط آسیب پذیر رودخانه های شهرستان اسدآباد نیز آغاز شد.

وی از لایروبی رودخانه ها و مسیل های منتهی به جوکار، آورزمان، رودخانه بین روستاهای شوشاب سلطانیه، رودخانه و بند ازناو، رودخانه و بند رسوب گیر تغذیه مصنوعی ازندریان،رودخانه زیرابیه به طول 500 متر و رودخانه کسب به طول 1000 متر خبرداد.

ستوده خاطرنشان کرد: همچنین رودخانه گاماسیاب و مسیلهای حادثه خیز در روستاهای لیلان درانه چولک و دهفول شهرستان نهاوند به طول 5 کیلومتر از مسیرهای مذکور لایروبی شدند.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
کلید مقابل را فعال کنید