کد خبر:45678
پ


مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان همدان از برگزاری 3 جشنواره طبخ غذای آبزیان و دریایی در سال جاری خبر داد.

به گزارش روزانه نیوز، احمد بختیاری با اعلام اینکه اولین چشنواره طبخ آبزیان و غذاهای دریایی در شهریور ماه سال جاری با استفاده از تجربیات سه چشنواره قبلی برگزار خواهد شد، افزود: علاوه برگزاری سه چشنواره مورد اشاره تعداد 100 دوره آموزش طبخ آبزیان به صورت حضوری وبا استفاده از مربیان ماهر و داری کارت مربیگری طبخ آبزیان در سطح کلیه شهرستان ها و روستا های استان برای 2هزار 500 نفر خواهران علاقنمد در همه سطوح جمعیتی و مکانی با اعتباری معادل 2میلیون 500 هزار ریال برگزار می شود.

به گفته وی، در همین راستا تعداد 10 برنامه تلویزیونی به مدت 100 دقیقه تهیه و از سیمای مرکز استان با اعتباری معادل 250 میلیون ریال پخش شد که با استقبال گسترده شهروند استان همدان مواجه شد.

مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان افزود: طبق نقشه راه شیلات استان با اجرای این برنامه ها سرانه مصرف آبزیان استان از حدود 8 کیلو گرم فعلی به مرز 11 کیلو گرم تا پایان برنامه هفتم افزایش خواهد یافت وماهی بعنوان غذای سلامتی جایگاه خود را در سبد غذایی خانواده ها باز خواهد نمود که شاهد جامعه ای سالم و شاداب خواهیم بود.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید