کد خبر:51280
پ

سرپرست معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: سرمازدگی درختان میوه مهم‌ترین عامل خسارت‌زا در باغات استان به شمار می‌رود از همین رو کشاورزان و باغداران راه‌های پیشگیری از سرمازدگی درختان در فصل بهار را جدی بگیرند.

به گزارش روزانه نیوز، امیر لاهوتیان با توجه به هشدار هواشناسی مبنی بر کاهش درجه دمای استان به صفر و زیر صفر درجه سانتیگراد اظهار کرد: سرمازدگی درختان میوه مهم‌ترین عامل خسارت‌زا در باغات استان است به طوری که خسارت‌های هنگفتی به بار می‌آورد.

وی با اشاره به راه‌های پیشگیری و مقابله با سرمازدگی بهاره افزود: انتخاب صحیح محل احداث باغ، انتخاب گونه و رقم مناسب، مدیریت آبیاری و تغذیه گیاه، مدیریت خاک، استفاده از دستگاه‌های مولد باد و بخاری باغی از توصیه‌های مهم محسوب می‌شود.

سرپرست معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان یادآور شد: استفاده از آبیاری بارانی هنگام پیش‌بینی بروز سرما از اقدامات مهم به شمار می‌رود که توصیه می‌شود کشاورزان این مهم را با جدیت در دستور کار داشته باشند.

وی با تاکید بر اینکه حفاظت به وسیله غرقاب کردن نیز از اقدامات حیاتی است تصریح کرد: از اقداماتی نظیر شخم و هرس زودهنگام که باعث بیدار شدن پیش از موعد درخت از خواب زمستانی می‌شود نیز خودداری شود.

لاهوتیان در بخش دیگر مهمترین عامل در راستای جلوگیری از سرمازدگی در محصولات زراعی و باغی را مصرف درست کودهای پایه فسفات و پتاسه در محصولات باغی دانست.

وی گرم کردن باغ را یکی دیگر از روش‌های جلوگیری از سرمازدگی بهاره عنوان کرد و گفت: استفاده از بخاری باغی در قسمت‌های مختلف باغ منجر به کاهش خطر سرمازدگی می‌شود.

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلید مقابل را فعال کنید